2019-04-03 11:18:46• hírek • Szatmár.ro

Időseken, családokon, intézményeken segít a Maurer Alapítvány

Igazán mozgalmas volt az elmúlt pár hét a Maurer Alapítvány háza táján. Időseknek, családoknak és oktatási intézményeknek segít a maroknyi önkéntes csapat.

Az alapítvány Facebook oldalán rendszeresen közzéteszik a képeket és a közleményt, mivel is foglalkoznak. Szolgáljon ez jó példával mások számára, vagy felhívásként a rászorulóknak - mindkét célnak bevált. Egyre többen fordulnak a szervezethez, az önkéntesek igyekeznek a lehetőségeikhez mért legnagyobb segítséget megadni. Néhány alkalommal partnerekre is akadnak, jól jön a jótevésben a külső forrás. A maroknyi önzetlen csapat többnyire önerejéből teremti meg a felajánlott javakat.

 

A legutóbbi közleményeik:

 

Április 1.: "Alapítványunk Kiràly Lajos református esperes felhívàsa révèn egy, a batizi gyülekezet hátrànyos helyzetű, idős tagján segített. A háztartàsban hasznos ès a konyhában elengedhetetlen eszközökkél és tartós élelmiszerekkel örvendeztettük meg. Hálája minden köszönetet fölülmúlt, mikor serényen rendezgette a kapottakat. Köszönjük Lajosnak, hogy ránk gondolt a segítségnyújtásban és tàmogatunk minden olyan megkeresèst mely az idős és nehèz helyzetben lévőknek való adomànyozásra irányul! Köszönjük!"

Március 29.: "Újabb nagyvolumenű tartósélelmiszer támogatást juttattunk el a rászorulóknak. Ezúttal a Baptista Gyülekezet szolgált segítségül abban, hogy a legjobb helyre kerüljenek az élelmiszerek, megkönnyítve teljes családok táplálásàt. Mindig nagy örümünkre szolgàl egy teljes szállítmánnyi étellel segítséget nyújtani, melyet hálásan várnak és fogadnak! Várjuk a következő alkalmat!"

Március 28.: "A Maurer Alapítvány közbenjárásával és a szatmárnémeti Lions Klub jóvoltából ünnepé tettük a hétvégét egy mélyszegénységben élő sokgyermekes család számára. Lassan a fűtés gondja nem terheli már őket egy időre, de a mindennapi étel megteremtése gyötrelmesen nehéz számukra. Emiatt alapítványunk a felkínált ételt a legjobb helyre juttatta a hétvégén!"

Március 7.: "Az Alapítvány székhelye elé kihelyezett “Kenyeres Dobozt” megrongálták. Sajnáljuk, hogy nem tudott mindig tele lenni. Reméljük, hogy csak egy rászoruló dühödt megnyilvánulása ez. Napokon belül újra a helyére kerül, hogy az Önök segítsége által odatett kenyerek is jó helyre kerüljenek!"

Március 27.: "A Kenyeres Doboz újra teljesíti küldetését! Sikeresen megjavítottuk annak érdekében, hogy Önök újra megtölthessék kenyérrel a rászorulók számára, akiknek e doboz tartalma a mindennapjaik megkönnyítésére szolgál! Mi minden nap teszünk azért, hogy ne legyen üres! Tegyen ezért Ön is! Köszönjük! A Dobozt itt találja meg: Szatmárnémeti, Bercsényi (George Cosbuc) utca 4/A."

 

Kövessék figyelemmel a Maurer Alapítvány munkáját! Van mit tanulnunk!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: